Известие

Collapse
No announcement yet.

За продажбата....?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За продажбата....?

Здравейте Алфисти!

Само едно въпросче...?
    Пуснах си Алфичката за продажба ...но...!
    Щото няма да я карам. Нали се сещате, че всичко е зависимо от парите..., като имам служебна, по-добре нея да лашкам. Пък и в центъра, с това паркиране.....

Та на въпроса, ....КАКВИ ПАРИ ДА И ИСКАМ, ЗА ДА МОГА ПО-СКОРО ДА Я ПРОДАМ, че ако ми поседи така 1 година май ще трябва да я обръщам в кокошкарник.
    Адско престъпление е да се съсипе, Alfa ! , която върви и има душа. Всъщтност вие знаете най-добре за какво говоря!!!

Предполагам, че сте видяли обявата ми, в раздел - ПРОДАВА

Ако беше някакъв утепан Голф2-ка иди дойди, или нещо подобно.

Благодаря Ви!
    ITA - това е страна, в която хората живеят с чувство за красота и естетика, и правят нещата такива.
    EX-Alfa Romeo 155 1.7 T.Spark 8V/ from-1994

Всичко зависи от състоянието на колата!...цената!....и за всеки влак се намират пътници ...успех в продажбата
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
      Всичко зависи от състоянието на колата!...цената!....и за всеки влак се намират пътници ...успех в продажбата

Благодаря Боби, за пожеланието!
      Alfa-ta е много читава. Аз като си я купувах много гледах. А все пак твърдя, че разбирам от двигатиле и т.н. Двегателя за мен е почти отличен, а салона е перфектен. (все пак за кола 14-15г.) Скоро е водих на реглаж на предница, (идеална, казаха, че е) В МОТО ...не знам си кво беше...там в ляво, след околовръсното по посока Драгалевци. Имат много добра техника за целите. Пък и к-т гуми не е малко. Ама за това се сещат, като виснат пред гумаджийниците.
      ITA - това е страна, в която хората живеят с чувство за красота и естетика, и правят нещата такива.

Comment

Първоначално публикувано от V8esko
        Първоначално публикувано от Бобби

Благодаря Боби, за пожеланието!
        Alfa-ta е много читава. Аз като си я купувах много гледах. А все пак твърдя, че разбирам от двигатиле и т.н. Двегателя за мен е почти отличен, а салона е перфектен. (все пак за кола 14-15г.) Скоро е водих на реглаж на предница, (идеална, казаха, че е) В МОТО ...не знам си кво беше...там в ляво, след околовръсното по посока Драгалевци. Имат много добра техника за целите. Пък и к-т гуми не е малко. Ама за това се сещат, като виснат пред гумаджийниците.
        Сложи снимки ...за да засилиш интереса!....и май ще трябва в раздел продава да пробваш късмета си...

Comment

Ами, има всичко От, - до. Ама всичко! И то толкова подробно, че няма на къде повече.
          Само трябва да се обади някой, да я гледа и да се коментира цената!
          А тя сериозно може да падне, щото по-добре да върви Alfi- чката, от колкото да я тратсформирам в кокошкарник след време! В раздел ПРОДАВА но вече е на втора страница.... а там шанса да я видят е още по-малък. А пък от виделите я вече, даже и коментар няма! НЕ ЗНАМ ЗАЩО...??? поне нещо да споделят...

Comment

Първоначално публикувано от V8esko
            Ами, има всичко От, - до. Ама всичко! И то толкова подробно, че няма на къде повече.
            Само трябва да се обади някой, да я гледа и да се коментира цената!
            А тя сериозно може да падне, щото по-добре да върви Alfi- чката, от колкото да я тратсформирам в кокошкарник след време! В раздел ПРОДАВА но вече е на втора страница.... а там шанса да я видят е още по-малък. А пък от виделите я вече, даже и коментар няма! НЕ ЗНАМ ЗАЩО...??? поне нещо да споделят...
            ...цъкай си сам по обявата...обявявай намаление, екстри и техн. обслужване, за да и подържаш рейтинга ...трябва да разлаеш кучетата...както се казва, за да има шум......

Comment

Working...
            X